Навигация

Профил на купувача от 13.03.2017г.

Избори

Банер

!

Банер

Е - правителство

Банер

СОУ "Христо Ботев"

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Easy Pay

Банер

Посетители

В момента има 157 посетителя в сайта

Времето

Новини
Красотата на зимата
Четвъртък, 25 Януари 2018 13:27
    Радостта от зимния сезон не можа да бъде помрачена, въпреки факта, че тази сутрин град Драгоман за пореден път се оказа един от най – студените градове в България. Добре изработен снежен човек привличаше погледите на минувачите по улица „Рила“ и будеше детско вълнение в тях.

snejen chovek2
продължава>
 
Съобщение
Сряда, 24 Януари 2018 15:55
Уважаеми съграждани,
    Във връзка с постъпило писмо относно регистрирана висока заболяемост сред всички възрастови групи и особено сред ученическата и детската възраст, Ви уведомяваме, че на територията на Софийска област е обявена грипна епидемия, считано от 25.01.2018г. до 29.01.2018г. Дните от 25.01.2018г. до 29.01.2018г. включително са ваканционни за двете образователните институции на територията на Община Драгоман: СУ „Христо Ботев“ и ДГ „Радост“.
                                                                                              
Общинска администрация  
 
Съобщение
Четвъртък, 18 Януари 2018 09:37
 
Уважаеми съграждани,
       Защо се получава така, че сякаш не можем да се приспособим към физическата природа, без да я унищожим? Това е въпросът, който си задаваме всички рано или късно. Отговорът може би се крие някъде дълбоко в нас и чака да бъде открит. Ние всички сме свидетели на промените в климата, не само в глобален мащаб, но и тук в нашата община в която живеем. Всяко действие днес определя живота и бъдещето на децата ни утре! Опазването на околната среда е неразделна част от настоящето!
            Обръщаме се с призив към Вас да не изхвърляте безразборно отпадъците си в околната среда, независимо от техния характер. Ако се чудите къде да го направите, обърнете се към нас - Общинската администрация Драгоман за помощ и съдействие! Ние винаги сме отворени и ангажирани за разрешаването на всеки един проблем, касаещ опазването на нашата безценна природа.
 
„Бъди промяната, която искаш да видиш в света!“
 Махатма Ганди (1869–1948)
 
IMG 4346
 
продължава>
 
Съобщение
Сряда, 17 Януари 2018 09:44

Информация от ВиК гр.Драгоман

Поради смяна на пожарен кран от 9:30 часа до 11:30 часа ще бъде спряно водоподаването в гр. Драгоман.

 
„МАЛКАТА СВЕТА ГОРА“ получи дългоочакваното признание
Вторник, 16 Януари 2018 16:46

Министерството на туризма награди пет общини по проект „Отлични европейски дестинации“ (ЕДЕН)

          На 15.01.2018 г. в Гранд хотел София се проведе официална церемония по награждаване на победителите в конкурса за избор на нови малко познати ЕДЕН дестинации по проект „Културно-туристически ЕДЕН дестинации в България”. Министерството на туризма награди 5 български общини по проект „Културно-туристически ЕДЕН дестинации в България“, финансиран по инициативата „Отлични европейски дестинации“ (EDEN- European Destinations of Excellence) на Европейската комисия.
           Съгласно изискванията на проекта, след приключване на оценяването по документи на подадените кандидатури, през месец октомври беше осъществено и посещение на място на петте дестинации, които получиха най-висок брой точки. Между тях с проект „МАЛКАТА СВЕТА ГОРА“ бе отличена и община Драгоман. Класираните дестинации на първите пет места, които получиха своите награди бяха: победителят в конкурса – община Ямбол и подгласниците – община Ардино, община Драгоман, община Мездра и община Чавдар.
        Официалната церемонията в Гранд хотел „София“  бе открита с вълнуващо слово от Зам.-министърът на туризма г-жа Ирена Георгиева. От страна на нашата община участие взеха  г-н Андрей Иванов – кмет на община Драгоман, г-жа Емилия Милушева – зам. кмет, г-жа Лидия Банкова – зам. кмет, г-жа Даниела Тодорова – Гл. спец. „ТИЦ“, а в програмата с прекрасни 3 изпълнения се включиха и децата от Детска певческа група „Габерче“ при НЧ „Христо Ботев – 1925 г.“ с. Габер.  Г-н  Иванов прие наградата на община Драгоман от г-жа Милка Нанова – Директор на дирекция „Програми и проекти в туризма“  в Министерство на туризма.  Той заяви, че тази награда идва в точния момент, защото с малки, но решителни крачки община Драгоман върви по пътя на развитие в алтернативния туризъм, а той е основен икономически стълб за бъдещето. Благодарности отправи към Министерство на туризма, г-жа Николина Ангелкова и към всички гости на събитието и им пожела здраве, упоритост, находчивост, повече съвместни туристически продукти и да не се отказват, а да развиват активно туризма в България. 

26937875 576048686081827 1573479433 o
продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 8 от 195