Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 96 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Новини
На вниманието на жителите на община Драгоман!
Петък, 26 Април 2024 14:46

Байк Д1

Във връзка с осигуряване безопасността на участниците в 13-то издание на „Байк и рън за Чепън“, в двата дни на състезанието – 27 и 28 април, се въвежда временна организация на движението:

1.Временно затваряне в часовете от 9,30 ч. до 13,00 ч. на следните улици: ул. „Захари Стоянов“ – от началото /подлеза/ до №26 /сградата на Общината/, ул. „Петрушин Мадов“ – от началото до кръстовището с ул. „Свети Стефан“ и ул. „Кирил и Методий“.

 

2.Временно затваряне и поетапно освобождаване до преминаване на участниците в състезанието, както следва: ул. „Св. Иван Рилски“, ул. „Елин Пелин“, ул. „Международно шосе“.

 

Създава се алтернативен маршрут за достъп до центъра на гр. Драгоман – ул. „Христо Ботев“, „Три уши“, „Александър Стамболийски“ и „Св. Стефан“.

 

От въведената забрана за временно движение на пътни превозни средства, изключение правят: автомобилите със специален режим на движение, автомобилите на официалните гости и служебните автомобили на община Драгоман и на съорганизаторите на спортното мероприятие.

 

Община Драгоман благодари на жителите на общината за проявеното разбиране!

 

 
Съобщение
Петък, 26 Април 2024 10:23

Във връзка със започване на дейностите по асфалтиране на ул. „Пирин“, част от обект: „Реконструкция и доизграждане на част от канализационната, водопроводната и улична мрежа в гр. Драгоман, община Драгоман“, уведомяваме жителите и водачите на МПС, че от 27.04.2024 г. преминаването и паркирането по ул. „Пирин“ ще бъде преустановено до приключване на ремонтните дейности.

 

Общински инспекторат – гр. Драгоман

Заповед

 
Съобщение
Четвъртък, 18 Април 2024 08:08

МИНИСТЕРСТВО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО И ХРАНИТЕ

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА СЪВЕТИ В ЗЕМЕДЕЛИЕТО

ТЕРИТОРИАЛЕН ОБЛАСТЕН ОФИС - СОФИЯ

 

През 2024 г. предстои прием по инвестиционни интервенции от СПРЗСР 2023-2027г.

Безвъзмездната подкрепа е за:

 

Млади земеделски стопани – 40 000 евро

Нови земеделски стопани -30 000 евро

Много малки земеделски стопанства – 20 000 евро

 

Национална служба за съвети в земеделието изготвя БЕЗПЛАТНО проектите.

 

За въпроси и съдействие – препоръчително преди 01 юни 2024г.:

Даринка Николова, гл. експерт, ТOO София, тел.: 0885 133 218,

адрес: гр. София, ул. "Банско шосе" № 7

 
Работна среща между общинското ръководство, директорите и учителите
Вторник, 16 Април 2024 09:14

образование среща1

През изминалата седмица се проведе работна среща между общинското ръководство от една страна, и директорите на ДГ „Радост“ – Милена Димитрова и на СУ „Христо Ботев“ – Стоян Стоянов, както и преподаватели от двете образователни институции. На срещата присъстваха и председателят на ОбС Драгоман – Моника Георгиева, общинските съветници – Росен Модев и Надя Недялкова. Обсъдени бяха актуални въпроси свързани с образователния процес, както и по-доброто взаимодействие между образователните институции и общината.

образование среща4

„В началото на учебната година, когато се планува учебния план на детската градина и на училището, добре би било Община Драгоман да разполага с разписаните и приети на Педагогически съвет мероприятия, които ще се провеждат през годината. По този начин ще можем да ги обезпечим. Каквото е необходимо, като ремонти на кабинети или нужда от материали за училището и детската градина, за следващата календарна година, да бъде подавано към общината като информация през октомври, ноември на настоящата година.“

За това апелира зам.-кметът Емилия Милушева и допълни:

„За децата на община Драгоман ползването на Спортната зала е безплатно. В нея може да се провеждат изнесени спортни мероприятия и турнири. Необходимо е само да се заяви предварително, за да бъде съобразено с графика на спортистите.“

Зам.-кметът Емилия Милушева обяви, че община Драгоман обмисля мерки за насърчаване на определени ученици в горен курс да останат и да се реализират в Драгоман.

продължава>
 
Свободни работни места в ДБТ Сливница
Вторник, 16 Април 2024 09:10

Свободни работни места в ДБТ Сливница към 15.04.2024г. - тук

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 4 от 443