Навигация

Профил на купувача от 13.03.2017г.

Избори

Банер

!

Банер

Е - правителство

Банер

СОУ "Христо Ботев"

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Easy Pay

Банер

Посетители

В момента има 77 посетителя в сайта

Времето

Съобщение
Петък, 16 Март 2018 12:20
  Община Драгоман, загрижена за своите граждани Ви съобщава, че се прилагат нови схеми за телефонни измами. За да заблудят и провокират хората да им предадат пари и ценности, измамниците стават все по-изобретателни. Престъпниците се представят за служители на реда, които под предлог, че провеждат специализирана полицейска акция за залавяне на телефонни измамници, събират пари, като обясняват, че трябва да се „бележат“. Обещава се, че парите ще бъдат върнати на по-късен етап, но това разбира се не се случва.

От Областна дирекция МВР- София призовават:
"Ако на телефона си получите обаждане от непознат, който твърди, че е полицейски служител и Ви помоли за съдействие във връзка със задържането на престъпна група, като за целта трябва „само“ да предадете всичките си налични спестявания и златни накити, то спрямо Вас се извършва опит за измама! ПОЛИЦИЯТА НЕ ТЪРСИ СЪДЕЙСТВИЕ ОТ ГРАЖДАНИТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН!"
  При получаването на съмнително обаждане запазете хладнокръвие, незабавно се свържете с Вашите близки и сигнализирайте на телефон 112 или в най-близкото районно управление на МВР.

12
 
Назад