Навигация

Избори

Банер

!

Банер

Е - правителство

Банер

СОУ "Христо Ботев"

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Easy Pay

Банер

Посетители

В момента има 109 посетителя в сайта

Времето

Община Драгоман
Съобщение
Вторник, 22 Май 2018 16:54

MinFin

До 30 юни 2018 г. предприятията следва да публикуват
                 годишните си финансови отчети за 2017г.
 
 
за информация : Петър Захариев
                     тел :   02 9334042
 
  Съгласно разпоредбите на Закона за счетоводството в срок до 30 юни на следващата година, предприятията с изключение на тези които не са осъществявали дейност през отчетния период, публикуват годишния финансов отчет, консолидирания финансов отчет и годишните доклади, приети от общото събрание на съдружниците или акционерите.
  За целта всички търговци по смисъла на Търговския закон, които са осъществявали дейност през отчетния период, заявяват за вписване и представят за обявяване годишните отчети в търговския регистър.
  До 30 юни 2018г. годишните финансови отчети за 2017г. следва да се представят за обявяване в Агенция по вписванията.
  Който е задължен и не публикува финансов отчет се наказва с глоба в размер от 200 до 3000 лв., а на предприятието се налага имуществена санкция в размер от 0,1 до 0,5 на сто от нетните приходи от продажби за отчетния период, но не по-малко от 200 лв.
  На сайта на Министерство на финансите – www.minfin.bg са публикувани указания относно публичността на финансовите отчети за 2017г.
 
Назад
Международен ден на Червен кръст и Червен полумесец – 08 май и 140 години от създаването на Българския Червен кръст
Понеделник, 21 Май 2018 15:58
 
На 18 май /петък/ в Туристически информационен център Общинският съвет на БЧК – Драгоман отбеляза Международния ден на Червен кръст и Червен полумесец – 08 май и 140 години от създаването на Българския Червен кръст.
Събитието бе уважено от г-н Андрей Иванов – кмет на община Драгоман, г-н Росен Василев – директор на ОС на БЧК – София, г-жа Розалия Иванова – главен счетоводител на ОС на БЧК – София, г-жа Светлана Траянова – главен специалист от ОС на БЧК – София. Сред присъстващите бяха ръководители и потребители на социалните услуги на територията на общината, учители от СУ „Христо Ботев“ гр. Драгоман – г-жа Клавдия Милчева, г-жа Павлина Колева и г-жа Даниела Борисова.
Домакин на мероприятието бе г-жа Лидия Банкова – Найденова – председател на Общински съвет на БЧК – Драгоман. Подчертавайки значимостта, ползата и удовлетворението, което носи доброволческата дейност към БЧК, г-жа Банкова представи филма „Историята на една идея“ - идеята за създаването на международното движение на Червен кръст и Червен полумесец. Беше подготвена и специална презентация, която представяше една малка част от осъществените кампании на БЧК – Драгоман и БМЧК - Драгоман, съвместната работа и забележително активната и мащабна подкрепа на местната власт.
Г-н Иванов поздрави доброволците по повод двойния празник и отбеляза, че взаимоотношенията между община Драгоман и БЧК ще продължат да бъдат давани за пример на добри практики и за в бъдеще. Г-н Василев от своя страна поднесе своите благодарности към всички и изненада приятно г-жа Банкова, като й връчи значка и удостоверение от Националния съвет на БЧК със звание „Отличник на БЧК“ за активна червенокръстка дейност. Цветя получи и г-жа Клавдия Милчева за безвъзмездната й подкрепа и инициативност. Изненадите не спряха тук! Гостите от БЧК – София зарадваха всички присъстващи с голяма атрактивна торта с надпис „140 години БЧК“, която освен с огромните си размери предизвика възхищение и с невероятния си вкус!
 
13 
 
 
продължава>
 
Назад
Заповядайте!
Понеделник, 21 Май 2018 14:13

Kalotina 2018

 
Назад
Свободни работни места в ДБТ Сливница към 21.05.2018 г.
Понеделник, 21 Май 2018 10:48

Свободни работни места

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 7 от 305