Навигация

Избори

Банер

!

Банер

Е - правителство

Банер

СОУ "Христо Ботев"

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Easy Pay

Банер

Посетители

В момента има 115 посетителя в сайта

Времето

Община Драгоман
СЪОБЩЕНИЕ!
Понеделник, 04 Юни 2018 16:40
На Вашето внимание отново църквата „Св.Св.Ап.Петър и Павел“ с. Беренде – паметник на културата от национално значение!
Във връзка с десетилетния проблем с ремонта, поддръжката и съхранението на стенописите в средновековния храм „ Св. Св. Петър и Павел“ в село Беренде, община Драгоман, Екипът на предаването „Вяра и общество“ – БНТ 1 отново гостува в Драгоманска община и направи поредния репортаж за състоянието на този национален обект, значима част от богатото културно – историческо наследство на нашия регион.
Гледайте предаването, отразяващо състоянието и предвидените мероприятия по консервацията, реставрацията и неотложните ремонтни дейности на този старинен храм с изключително ценни стенописи
на 9 ЮНИ /събота/ от 17:00ч. по БНТ 1!
 
Назад
Филм заснет от екипа на ТВ СКАТ, показващ невероятни кадри, интервюта и емоции! Приятно гледане!
Понеделник, 04 Юни 2018 15:28

     

 
Назад
Международен ден на детето бе отбелязан и в ДГ „Радост“ и ДЯ „Здравец“
Понеделник, 04 Юни 2018 14:38
 
Празничният карнавал по случай Деня на детето,организиран в ДГ"Радост" бе с начален час - 11:00. Облечени със своите костюми на феи, филмови герои и горски животни, те се впуснаха ентусиазирани в организирания за тях „Приказен карнавал“. След огромното забавление, всички деца получиха подаръци от община Драгоман, връчени им от г-жа Лидия Банкова – зам. кмет на община Драгоман.
Подаръци бяха раздадени и на децата от ДЯ „Здравец“, чиито празник започна на 31.05.2018 г. с изключително забавна програма и завърши на 01 юни.
             Честит да е празникът на малки и големи деца!

     Zaglavna snimka1
 
продължава>
 
Назад
Много забавления по повод 1 юни – Международния ден на детето!
Понеделник, 04 Юни 2018 14:26
             С голям успех и много емоции на 1 юни официално приключи една изключително динамична седмица, изпълнена с много спортен дух и хъс, положителни заряди и силни преживявания. В този слънчев и жарък юнски ден на новия Градски стадион в града се проведоха поредица от различни забавни, спортни, развлекателни, музикални и пр. мероприятия, свързани с Международния ден на детето, заключителните етапи на Седмицата на Драгоманско блато и Тридневния спортен празник, подобаващо приключен с блиц-турнира по футбол за деца и приятелската среща между ФК „Асен Балкански“ Димитровград, Република Сърбия и ФК „Драгоман“.
             На този ден се състоя и официалното откриване на Градския стадион в Драгоман. Идеята, това да бъде точно на Празника на детето, е на г-н Иванов и изобщо не е случайна. Спортът е един феномен, който не само допринася за здравето на всеки един от нас, а изгражда силни характери, личности и качества и е нещо, което трябва да присъства от ранна детска възраст в живота на нашите деца. Нямаше по удачен ден от този да открием прекрасния стадион, заедно с нашите детски футболни отбори и децата от ТА „Ритмика“. В церемонията по откриването взеха участие и нашите официални гости, сред които бяха: г-н Владица Димитров /кмет на Димитровград – Република Сърбия/, Славолюб Маноилов /член на ОбС Димитровград/, г-н Методи Методиев /Председател на ОбС Драгоман/, г-н Кирил Марков /член на ОбС Драгоман/, г-жа Атина Младенова /член на ОбС Драгоман/, а в по-късните часове се включи и г-н Зоран Джуров – Председател на ОбС Димитровград, Република Сърбия. След приветствените слова трикольорната лента бе прерязана от г-н Андрей Иванов и г-н Владица Димитров. Гостите бяха разведени из Спортната зала, останаха възхитени от спортната база, с която разполагаме и бъдещите идеи, които планираме да осъществим.
           Децата бяха въодушевени от многото забавни игри, които удовлетвориха желанието им за спорт, танци и смях. За настроението им се погрижи Парти агенция „Маска“ с водещ Цветомир Иванов, който не спря да забавлява малки и големи. След приключването на забавленията децата получиха заслужени награди – купи и медали, след което бе даден старт на футболните срещи между детските отбори на гр. Драгоман, гр. Димитровград, Република Сърбия, гр. Годеч и с. Петърч. За финал се насладихме на прекрасната и атрактивна футболна среща между ФК Драгоман и ФК Димитровград, Република Сърбия, която доказа, че спортът е и една изключителна емоция, обединяваща всички!

     Zaglavna snimka
продължава>
 
Назад
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 3 от 305