Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 174 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Знаете ли че... ?
Идеен проект за СОУ "Хр. Ботев"
Петък, 19 Юни 2015 08:43

ОБЕКТ: "Обновяване и благоустрояване на прилежащото околно пространство   към СОУ „Христо Ботев", УПИ I, кв. 5, гр. Драгоман"

ФАЗА: ОКОНЧАТЕЛЕН ВАРИАНТ НА ИДЕЕН ПРОЕКТ
Проектно решение
Проектът по част Паркоустройство и благоустройство има за цел изграждане на завършена и достъпна среда за спорт и занимания на открито на учениците в СОУ„Христо Ботев", както и модерна база за провеждане на часовете по Физическо възпитание и спорт.
В проектното решение в дворното пространство се обособява мултифункционална спортна площадка, игрище за стрийтбол с един кош и модерен кът за фитнес на открито. Съществуващата подпорна стена, разделяща дворното пространство на две нива, ще бъде реновирана.
Мултифункционалната спортна площадка е ситуирана в югозападната част на имота, на най-ниското ниво. В югоизточната част на имота ще бъде разположен кътът за фитнес на открито, а игрището за стройтбол ще бъде обособено на по-високото ниво, в непосредствена близост до сградата на училището.
продължава>
 
Идеен проект за начално училище СОУ "Хр. Ботев"
Сряда, 10 Юни 2015 08:45

ОБЕКТ: "Обновяване и благоустрояване на прилежащото околно пространство към СОУ „Христо Ботев"- Филиал, УПИ VIII, кв. 8, гр. Драгоман"
ФАЗА: ОКОНЧАТЕЛЕН ВАРИАНТ НА ИДЕЕН ПРОЕКТ
Проектно решение
Проектът по част Паркоустройство и благоустройство има за цел изграждане на завършена и достъпна среда за спорт, иги, обучение и занимания на открито на учениците в СОУ „Христо Ботев"-Филиал, както и модерна база за провеждане на часовете по Физическо възпитание и спорт.
В проектното решение е предвидено реновирането на съществуващата спортна площадка и превръщането и в модерна и мултифункционална. Спортната площадка е решена с акрилна настилка.
Съществуващата оградна система ще бъде подменена със специална оградна система, изработена от отделни пана от галванизирана стоманена тел. При монтажът им ще се използват специални фиксатори, които поглъщат вибрациите от ударите на топките в оградните пана. Това значително намалява общата шумност на площадката, което е от изключителна важност. Оградата е с виочина 310 и 410см.
Източно от спортната площадка се предвижда ситуирането на кът за фитнес на открито. Площта му е 150 кв.м. и е решен със саморазливна ударопоглъщаща каучукова настилка с дебелина ЗОмм в ярки цветове. Обособената зона за фитнес на открито е с 9 уреда, задоволяващи напълно нуждите на всички ползватели. Част от съоръженията са подходящи за хора в неравностойно положение, а едно от тях е изцяло предвидено за деца.
Реализазцията на този проект значително ще подобри възможностите за спорт и занимания на открито на подрастващите в община Драгоман и ще превърне училищния двор в едно по привлекателно и интересно място.

 
Интересен факт
Сряда, 10 Юни 2015 08:42

Nesla22

 
Идеен проект
Четвъртък, 04 Юни 2015 15:01

ОБЕКТ: "Благоустрояване и паркоустройство на междублокови пространства и зони за

паркиране за повишаване на качеството на живот и комфорта на живущите в УПИ ХХХ,

кв. 30, гр. Драгоман"

ФАЗА: ОКОНЧАТЕЛЕН ВАРИАНТ НА ИДЕЕН ПРОЕКТ

Проектът разглежда УПИ ХХХ, кв. 30 в град Драгоман. Територията представлява пространство около триетажен жилищен блок, решена като голяма асфалтова площадка в североизточната част на имота и тревни площи в западната и части от южната част на имота. В югоизточната част на разработвания имот има ситуирана и едноетажна метална сграда.

Настилката около блока е решена със силно амортизирани тротоарни плочи, които са обрасли с трева. Асфалтовата площадка също е в крайно незадоволително състояние.

продължава>
 
Драгоманското блато
Четвъртък, 14 Май 2015 15:46

Blato

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 Следваща > Край >>

Страница 5 от 5