Навигация

Профил на купувача от 13.03.2017г.

Избори

Банер

!

Банер

Е - правителство

Банер

СОУ "Христо Ботев"

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Easy Pay

Банер

Посетители

В момента има 99 посетителя в сайта

Времето

Знаете ли че... ?
Съобщение
Вторник, 03 Октомври 2017 09:19

Знаете ли , че за поредна година община Драгоман спечели проекта „Топъл обяд“. Съвместно с Областната организация на БЧК  София-област  и  с активното съдействие и подкрепа на Националния  съвет на БЧК в лицето на неговия Председател проф.д-р Христо Григоров,  с предоставените средства от „Кока-Кола ХБК България“ и с усилията на община Драгоман  са осигурени по 1 лв. за  топъл обяд през цялата  учебна 2017/2018  год. за учениците от от І-ви до IV-ти клас.

 
Съобщение
Петък, 29 Септември 2017 16:46

Знаете ли, че герба на Община Драгоман представлява фигура с изображение на знаците, символизиращи характера на общината: първия български град, посрещащ чужденците, влизащи от Сърбия; местонахождение до международен път; земеделие и природни забележителности. Изображението върху емблемата са стилизирани елементи на ключ във вид на бариера, стоящ на две пирамиди; международен път с две платна, разделени от пунктирна линия, минаваща под бариерата; поля, от двете страни на пътя и върхове, символизиращи „Три Уши”. Отляво на международния път стои надпис „Драгоман”

 
Съобщение
Вторник, 26 Септември 2017 09:00

Знаете ли, че децата от Боксов клуб Драгоман завоюваха още на първото си състезание 1 златен и 6 сребърни медала от градско първенство ,, Кико". Те доказаха, че с много труд и усилия могат да се постигнат завидни резултати на ринга.

 
Съобщение
Сряда, 13 Септември 2017 09:53

Знаете ли, че Косматият дъб /Quercus pubescent/ в с. Беренде  е най- старото дърво в община Драгоман. Височината му е над 20м, а обиколката на ствола в основата му е около 7,50м. Възрастта на дървото е над 850 години. В ствола му близо до земята има огромна хралупа с форма на сърце. А корените му при земята вече са обгърнали един малък и много стар оброчен кръст.

 
Съобщение
Петък, 08 Септември 2017 08:42

Знаете ли, че Мартин Леков - момчето, което  покорява боксовия ринг от ранна детска възраст и печели престижни награди е от град Драгоман. Той е 3-ти на европейско първенство по бокс и четири пъти републикански шампион. Последната му победа бе в категорията до 63 кг., на международният турнир за юноши ,,Локомотив", който се проведе на 25.08.2017 г. в град София.

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 Следваща > Край >>

Страница 1 от 5