Навигация

Избори

Банер

!

Банер

Е - правителство

Банер

СОУ "Христо Ботев"

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Easy Pay

Банер

Посетители

В момента има 139 посетителя в сайта

Времето

Спорт
ТЕ СА МАЛКИ, ТЕ СА ТАЛАНТЛИВИ, ТЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ, ТЕ СА НАШИТЕ ФУТБОЛНИ НАДЕЖДИ! ДА, ТОВА СА ТЕ – ДЕЧИЦАТА НА ФК ДРАГОМАН!
Четвъртък, 03 Септември 2015 14:49
10802047 1026957443997853 1317537900016399491 n  

Община Драгоман е единствената община, в която се спортува безплатно!

Футболният детски отбор бе сформиран преди 4 години с треньор Ангел Нацков, капитан на мъжете от ФК Драгоман . След съвсем кратък период от време той предаде щафетата на Димитър Алексиев, който и до днес тренира отбора. Неопитен и несигурен в първите си стъпки, като треньор младият футболист Димитър Алексиев успя да приложи още в самото начало всичките си знания, умения и с много хъс, отдаденост, мотивация и безрезервна вяра продължава все така и до днес. 

Със своите професионализъм и успешна работа с деца, от събралата се в началото група дечица на терена, той  успя да създаде един екип, един отбор, едно семейство. Футболно семейство, което израсна много, научи много и има още много какво да покаже. Благодарение на сто процентовата финансова и морална подкрепа, вяра и неотлъчност от страна на г-н Андрей Иванов и ръководството на ФК Драгоман, футболните ни надежди непрекъснато участват в контроли, приятелски срещи и турнири в София и цялата страна. Облечени от глава до пети в еднакви футболни екипи, като една добре сработена машина и семейство, в което всеки влага много усилия от себе си, децата отбелязват успех след успех, правейки винаги страхотно впечатление. Ние знаем, че не може винаги да печелят своите футболни срещи, но това е бял кахър на фона на натрупания опит, изградената дисциплина и сработената екипна игра, защото няма воини без белези и не е важно дали падаш, важното е да се изправяш достойно след това и да продължаваш с амбиция напред.  А точно това са те – нашите малки герои, с които се гордеем безкрайно!!!

продължава>
 
ФУТБОЛНА СРЕЩА ЗАВЪРШИЛА С ПОБЕДА ЗА ДЕЧИЦАТА ОТ ФК ДРАГОМАН
Вторник, 01 Септември 2015 08:10
ball                                    

ФУТБОЛНА СРЕЩА, ЗАВЪРШИЛА С НЕВЕРОЯТНА ПОБЕДА ЗА ДЕЧИЦАТА ОТ ФК ДРАГОМАН
На 31.08.2015г. в Ж.К. „Обеля“ се проведе контролен мач между талантите на ФК Драгоман и ФК Обеля. Срещата премина изключително емоционално и със страхотна динамика и напрежение, завършвайки с победа 12:4 за нашите прекрасни футболни надежди. Продължавайте все така напред, бодро дерзайте, усъвършенствайте ежедневно своите умения и не забравяйте – Ние Вярваме във Вас!!!

 

 
ШАМПИОНИТЕ НА ФУТБОЛНИЯТ БЛИЦ ТУРНИР В С. КРАНЕВО.
Четвъртък, 02 Юли 2015 09:38
1

  Нашите момчета от ФК ДДРАГОМАН грабнаха купата на ФУТБОЛНИЯТ БЛИЦ ТУНИР за мъже в с.Кранево. Изиграните футболни срещи са демонстрация на подкрепа на професионалния футбол към децата с увреждания, като цялото събитие е част от Националната кампания на "СОНИК СТАРТ ООД" - АЗ СЪМ ТУК И МОГА ДА ТИ БЪДА ПРИЯТЕЛ! Страхотният ни отбор отбеляза победи срещу ФК Албена'97 Оброчище с резултат 3:0 и заслужено взе купата излизайки на финал срещу ФК Черноморец Балчик, победоносно завършвайки 4:3 в оспорван мача с дузпи. БРАВО МОМЧЕТА !!! ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС !!!

 
ФУТБОЛЕН БЛИЦ ТУРНИР В С. КРАНЕВО ЗА ДЕЦА, МЪЖЕ И ВЕТЕРАНИ
Петък, 26 Юни 2015 11:43
1

От 22.06 до 25.06 .2015г. се проведе ФУТБОЛНИЯТ БЛИЦ ТУРНИР за деца, част от Националната кампания АЗ СЪМ ТУК И МОГА ДА ТИ БЪДА ПРИЯТЕЛ, организиран от "СОНИК СТАРТ ООД" в с. Кранево, където нашите талантливи и изключителни деца от ФК ДРАГОМАН взеха участие, класирайки се на 3-то място. Бяха раздадени грамоти за специално участие, като треньорите на другите участващи отбори чрез гласуване отличиха Майк Мишев и Мартин Стойчев от нашият златен отбор на ФК ДРАГОМАН, за Най - полезни играчи в целия турнир. Като награда за блестящото участие на всички деца, бяха организирани разходки с екскурзовод до нос Калиакра и ботаническата градина в Балчик. Организаторите от "СОНИК СТАРТ ООД" се погрижиха участието и престоя на младите надежди в с. Кранево да бъдат незабравими, за което Специално и Най - Сърдечно им благодарим !!! Сега очакваме и представянето на мъжкият футболен отбор на ФК ДРАГОМАН в БЛИЦ ТУРНИРА за мъже, който стигна до мач за първото място.

продължава>
 
Общински спортен празник
Понеделник, 15 Юни 2015 13:05

    На 11.06.2015 г. в заседателната зала  на СОУ „Христо Ботев” гр. Драгоман  за поредна година се проведе турнир по шахмат по-случай  тридневния  спортен  празник организиран от община Драгоман. В турнира взеха участие  деца от различни възрасти. В оспорваните битки на черно-бялата дъска първо място спечели Любомир Марянов, второ място  Кристиян Георгиев и на трето се класира Ивайло Кирилов.

Хандбалният мач, игран между  дамите от „Дивите котки”  и сборния  отбор на учениците от  9, 10, и 11 клас  от СОУ „ Христо Ботев”,  завърши с победа за отбора на момчетата.

Във футболния турнир за деца взеха участие четири отбора: 5 клас, 6 клас, 7а и 7б клас. Всички отбори показаха добри умения, качества и спортсменска игра. Турнира завърши с победа за 5 клас.

Ето го и класирането

7 „А” клас  : 7 „Б”  клас – 3:2

5 клас : 6 клас – 7:1

7 „Б”  клас -  6 клас - 3:0

7 „А” клас – 5 клас -  1:5

Първо  място – 5 клас

Второ място – 7 А

Трето място – 7 Б

Четвърто място – 6 клас

На 12.06.2015г. в комплекс Зелен свят“ се проведе воден минимум на тема „ПРЕВЕНЦИЯ  НА  ВОДНИЯ  ТРАВМАТИЗЪМ  СРЕД  ДЕЦАТА” по инициатива на БЧК,  които отбелязаха 50 години водна безопасност, като за трета поредна година изнесоха презентация, чрез която бяха подробно обяснени правилата за безопасността във водата, последвана от упражнения за сигурност. БЧК съчета полезното с приятното, като организира състезания за присъстващите деца и раздаде награди.

Финалът на спортния празник бе отбелязан от футболния турнир на малки врати, в който взеха участие малки и големи. Футболните срещи преминаха с много хъс и весели емоции, което създаде невероятна спортна атмосфера. Отборите бяха четири :

Зенит - Пух и приятели  - 6:10

Общината - Бичметата - 5:3

Пух и приятели - Общината - 8:1

Бичметата - Зенит - 2:8

Първо място – Пух и приятели

Второ място – Зенит

Трето място – Общината

Четвърто място – Бичметата

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 4 от 14