Навигация

Профил на купувача от 13.03.2017г.

Избори

Банер

!

Банер

Е - правителство

Банер

СОУ "Христо Ботев"

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Easy Pay

Банер

Посетители

В момента има 78 посетителя в сайта

Времето

Новини
Срещи в с. Раяновци и с. Василовци
Вторник, 13 Юли 2010 12:27

На 16.07.2008 г. кметът на община Драгоман- Соня Дончева се срещна с жителите на с. Раяновци и с. Цръклевци. На срещите присъстващите споделиха проблемите си, като основните въпроси бяха свързани с чистотата, необходимостта от поставяне на контейнери и облагородяване на селата.

Хората изразиха удовлетворение от възстановеното улично осветление.

 

 
Вандали оставиха с.Летница без осветление
Вторник, 13 Юли 2010 12:26

Вандали оставиха без улично осветление с. Летница. На 10 срещу 11 юли 2008г откраднаха жицата за уличното осветление в разстояние на 1 км  и оставиха без улично осветление 15 жители на село Летница.

 

 
ПУДООС - безлихвен заем
Вторник, 13 Юли 2010 12:26

На заседание на Управителният съвет на Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда е прието на община Драгоман, да бъде отпуснат безлихвен заем в размер на 300 000лв с ДДС, за срок от пет години.

Средствата са необходими за реализация на проект „Оптимизиране на система на събиране  и сметоизвозване на битовия отпадък на територията на община Драгоман”.

Със средствата, за община Драгоман ще бъде закупена нова сметосъбираща машина и контейнери.

 

 
Трангранично сътрудничество
Вторник, 13 Юли 2010 12:25

В изпълнение на програмата на трансгранично сътрудничество, на 09.07.2008г, НЧ "Драгоман" - гр. Драгоман гостува на Центъра за култура в гр. Бабушница, Република Сърбия.

Културната делегация от Драгоман бе водена от Председателя на читалището- Благой Божилов. Той  е и съпредседател на трансграничната комисия по култура, в която вземат участие и представители на Центъра за култура гр. Димитровград, гр. Пирот и гр. Бела Паланка.

Домакините от гр. Бабушница посрещнаха драгоманци много радушно. Едночасовата културна програма под надслов "Весело лужничко лято", която представиха художествените колективи към драгоманското читалище беше многократно аплодирана от присъстващите. Директорът на Центъра за култура г-н Славко Златкович изказа от името на бабущинската културна общественост дълбока благодарност за прекрасната лятна програма и предложи гр. Бабушница да се включи в програмата за трангранично сътрудничество, като в близко време посети гр. Драгоман със своя програма. Ръководителите на двете културни институции си размениха сувенири  и си пожелаха нови приятелски срещи, които да спомогнат за развитието на двустранните културни отношения.
 
Възтановени чешми
Вторник, 13 Юли 2010 12:24

vaztanovenite_4e6mi

По инициатива на Общинска администрация-Драгоман и кметските наместници по места са ремонтирани и възстановени  една чешма в с. Чорул, три чешми в с. Чуковезер, три чешми в с. Прекръсте и една чешма в с. Мало Малово.

Предстои обновяването на две чешми в с. Драгоил  и една чешма в с. Летница.

Инициативата  координира гл. сп. "Туризъм, екология и селско стопанство"от ОА- Людмил Войнов.
 
<< Начало < Предишна 181 182 183 184 185 186 187 188 Следваща > Край >>

Страница 184 от 188