Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 91 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Връзки
Съобщение
Понеделник, 19 Юни 2017 13:03

Изнесена приемна на ОИЦ - София в община Драгоман

oicОБЛАСТЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР – СОФИЯ

гр. София 1408, бул. „Витоша“ 99, тел. 02/4400 788, e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. "> Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.


              

 На 29 юни (четвъртък) от 11.00 ч. до 14:00 ч. екипът на Областен информационен център-София ще проведе изнесена приемна в гр. Драгоман ( на площада, пред административната сграда). Посетителите на приемната ще бъдат запознати с актуални и предстоящи за кандидатстване процедури по програмите, които се финансират от Европейските структурни и инвестиционни фондове (ЕСИФ).

              Всеки желаещ ще може да получи на място от експертите на ОИЦ напълно безплатна информация за: Оперативна програма (ОП) „Развитие на човешките ресурси“, ОП „Иновации и конкурентоспособност“, ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“, ОП „Региони в растеж“, ОП „Околна среда“, ОП „Транспорт и транспортна инфраструктура“, ОП „Добро управление“, ОП „Инициатива за малки и средни предприятия“, Oперативна програма за храни и/или основно материално подпомагане, Програма за развитие на селските райони и Програма за морско дело и рибарство. В рамките на инициативата ще бъдат раздадени информационни и рекламни материали.
              ОИЦ-София (Договор №BG05SFOP001-4.001-0020-C01, изпълняван от Столична община) е част от мрежата от 28 информационни центъра, функциониращи с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

 
Връзки
Понеделник, 21 Юни 2010 14:08

Държавни институции

 

България - институции

 

 

България - министерства

 

 

България - съдебна власт

 

 

България - други институции

 

 

България - агенции и комисии

 

 

Международни връзки - парламенти