Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 92 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Oбществено обсъждане
Вторник, 28 Февруари 2012 13:30
logo_7307 pokana

    На 27.02.2012г. бе проведено обществено обсъждане по изработката на концепция за регионален туристически продукт по ОП Регионално развитие, схема „Подкрепа за развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на дестинациите”.

   Присъстваха кмета на община Драгоман - Андрей Иванов, главния консултант по проекта г-жа Тричкова, директора на СОУ ”Христо Ботев” - Стоян Стоянов, кметски наместници, заинтересовани граждани и общинска администрация. Бяха повдигнати и обсъдени редица предложения, допълнения и корекции в предложената кратка концепция за регионален туристически продукт в рамките на четирите общини – Трън, Сливница, Брезник и Драгоман. Особен интерес предизвика презентацията на група ученици за 11-ия Рамсарски обект „ Карстов комплекс Драгоманско блато”, които вълнуващо разказаха за предимствата и достойнствата на Драгоманската защитена влажна зона. Направена бе и презентация на местни природни, културни и исторически забележителности, която предизвика чувство на заслужена гордост. Бяха раздадени и попълнени анкетни карти за уточняване на наименованието и съдържанието на пакета за туристическия продукт на община Драгоман.

   Обсъждането приключи с приповдигнато настроение и надежда за спечелване и реализация на проекта, което ще допринесе   визирания в проекта регион – „Откритието – Западни Покрайнини”, да заеме достойно място в картата на туристическите дестинации на България, Балканския полуостров и Европа.

 

Последно променен на Вторник, 13 Март 2012 11:40
 
Назад