!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

Преброяване 2021

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 86 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН – 15 СЕПТЕМВРИ!
Четвъртък, 15 Септември 2022 16:38

начална

В днешния празничен ден отново се стекоха тълпи от развълнувани деца и родители в двора на нашето училище. С много вълнение, усмивки, песни и танци бе открита новата учебна 2022 – 2023 година. Приветствия към първокласниците, гостите и всички присъстващи на тържеството отправиха г-н Андрей Иванов – кмет на община Драгоман и г-н Стоян Стоянов – директор на СУ „Христо Ботев“.

IMG 0237

IMG 0281

Г-н Иванов официално връчи на директора на училището ключовете от така изпълнените проекти от Община Драгоман: „Изграждане и обзавеждане на физкултурен салон в СУ „Христо Ботев“ – УПИ I, кв. 5, гр. Драгоман, община Драгоман“ и „Ремонт на спортно игрище СУ „Христо Ботев“ – филиал, гр. Драгоман“, които са изградени с цел създаване на условия за по-добро образование на младите хора чрез подобряване на образователната инфраструктура, като ги призова да спортуват активно.

IMG 0298

IMG 0390

IMG 0393

В детска градина „Радост“ удари първият звънец и за децата от предучилищна група. Г-жа Румена Гергова ги посрещна с погача и мед за здраве и благоденствие. Малките възпитаници поздравиха своите родители, учители и гости на тържеството с много песни, танци и стихотворения.

IMG 0395

IMG 0555


На добър час по пътя на знанието! 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! 

 
Назад