!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

Преброяване 2021

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 920 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

УВЕДОМЛЕНИЕ ДО СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ИМОТИ НА УЛ. „ЗАХАРИ СТОЯНОВ“, ГР. ДРАГОМАН
Сряда, 09 Юни 2021 14:43

Уважаеми жители, поради започналите строително-монтажните дейности на обект: Подмяна на водопровода на ул. „Захари Стоянов“, Етап I от проект: „Реконструкция на съществуваща водоснабдителна система и доизграждане на нова в гр. Драгоман, община Драгоман – I-ви етап“, уведомяваме Ви, че фирмата изпълнител ще подменя сградните водопроводни отклонения, непосредствено в частта, попадаща в регулационните граници на самата улица.

За да няма аварии след изпълнението на проекта, фирмата изпълнител има желание и възможност да подмени сградните отклонения, продължаващи във Вашия имот при заявено от Ваша страна желание.

На всеки собственик на имот в тази отсечка ще му бъде подменено сградното водопроводно отклонение до самата водомерна шахта в имота му при условие:

  • да откопае и освободи тръбите си до шахтата за своя сметка;

За целта е необходимо да подадете три имена адрес и телефон по един от следните начини:

-        на място при връчване на настоящото уведомление към служителите от общинския инспекторат към община Драгоман;

-        да подадат данните към:

Юлияна Цветанова – Мл. специалист – инспектор – 0879 103436;

Тотка Петрова – Мл. специалист – инспектор – 0879 103450;

 

 

ВАЖНО!!!

Изпълнителят няма ангажимент да подменя СВО попадащи извън регулационните граници на самата улица. В тази връзка се надяваме жителите на съответните имоти да подходят сериозно и отговорно, в случай че искат същите да им бъдат подменени, и да подадат необходимата информация навреме.

Напомняме също, че в случай, че изпълнителят вече е подменил водопровода в дадена отсечка и предявите претенции за подмяна на сградните Ви отклонения, след като вече строителните дейности по подмяна на водопровода пред Вашия имот са приключили, същите няма да бъдат уважени.

 
Назад