Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 91 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

ЗАПОЧНАХА СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИТЕ РАБОТИ НА ОБЕКТ: „РЕКОНСТРУКЦИЯ И/ИЛИ РЕХАБИЛИТАЦИЯ НА УЛ. „ХРИСТО БОТЕВ“ В ГР. ДРАГОМАН, ВКЛЮЧИТЕЛНО СЪОРЪЖЕНИЯТА И ПРИНАДЛЕЖНОСТИТЕ КЪМ НЕЯ“
Понеделник, 07 Юни 2021 14:36

IMG 7125

Днес, 07.06.2021г., започнаха строително-монтажните дейности на обект: „Реконструкция и/или рехабилитация на ул. „Христо Ботев“ в гр. Драгоман, включително съоръженията и принадлежностите към нея“. По традиция строителната площадка бе открита с тържествен водосвет в присъствието на г-н Андрей Иванов – Кмет на община Драгоман, г-жа Емилия Милушева – зам. кмет на община Драгоман,      г-жа Лидия Банкова – зам. кмет на община Драгоман, Кирил Марков – общински съветник към ОбС Драгоман, представители на строителя, строителния надзор и консултантската фирма, както и служители на общинска администрация Драгоман. Проектът включва направа на пътната и тротоарна настилка, пътна маркировка и полагане на пътни знаци. Той ще бъде изпълнен, съгласно Договор № BG036RDNP001-7.001-0062-CO1/30.05.2019г. с Държавен фонд „Земеделие“ и неговото изпълнение трябва да приключи в средата на 2022г.

IMG 7093

IMG 7102

IMG 7120

Отправяме апел към участниците в движението по пътя да преминават с повишено внимание през обекта и да спазват временната организация на движението, с цел опазване здравето и безопасността си, както и да проявят търпение и разбиране докато текат ремонтните дейности.

 
Назад