!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

Преброяване 2021

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 236 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Съобщение
Четвъртък, 01 Април 2021 11:26

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ И ГОСТИ НА ОБЩИНА ДРАГОМАН,

Уведомявам Ви, че през месец април 2021 год. ще започнат строително - монтажните работи на обект: „Реконструкция и рехабилитация на съществуваща водоснабдителна система и доизграждане на нова в гр. Драгоман, община Драгоман – I-ви етап“. Предвижда се реконструкция на водопроводната мрежа в гр. Драгоман с дължина 6883,50 м. като се включват следните улици: ул. „Васил Левски“, ул. „Витоша“, ул. „Черноризец Храбър“, ул. „Рила“, ул. „Граничар“, ул. „Пенчо Славейков“, ул. „Шипка“, ул. „Свети Стефан“ , ул. „Св. Св. Кирил и Методи“ , ул. „Христо Ботев“, ул. „Балкан“ , ул. „Петър Берон“, ул. „Ал. Стамболийски“, ул. „Три уши“, ул. „Оборище“, ул. „Първи май“ , ул. „Хаджи Димитър“, ул. „Ивайло, ул. „Мелдия“ и ул. „Захари Стоянов“.

Целта на проекта е прилагане на интегриран подход за решаване на проблемите на водопроводната мрежа на гр. Драгоман, като реализацията му да спомогне за подобряване на водоснабдяването на абонатите. Предвижда се да се подменят водопроводните тръби и сградните отклонения на гореспоменатите улици.

Обръщам се с молба, за съпричастност и разбиране при протичане на строително – ремонтните работи и апелирам, към разбиране и спокойствие до приключване на обекта.

Регулярно ще бъдете уведомявани при неизбежно належащите прекъсвания на водоподаването. Извинявам се за създалото се неудобство и с радост ще отговорим на всеки един въпрос. За правилното и спокойно протичане на изпълнението на проекта, общинска администрация ще обявява ежеседмично, по кои улици в града ще се провеждат строително-монтажните дейности, с цел улесняване придвижването на моторните превозни средства и на пешеходците в града.

 
Назад