Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 194 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

ЗАПОЧНАХА СТРОИТЕЛНО-МОНТАЖНИТЕ РАБОТИ НА ОБЕКТ: „РЕМОНТ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ОГРАДА НА СУ „ХР. БОТЕВ“, УПИ I, КВ. 5, ПО ПЛАНА НА ГР. ДРАГОМАН“
Четвъртък, 25 Февруари 2021 07:56
С изключително голямо удоволствие Ви уведомяваме, че на 24.02.2021г., беше открита строителна площадка на обект: „Ремонт и възстановяване на ограда на СУ „Хр. Ботев“, УПИ I, кв. 5, по плана на гр. Драгоман“. Проектът включва изграждане на изцяло нова подпорна стена и ограда, възстановяване на съществуващата тротоарна настилка около прилежащото пространство на училищния двор, подмяна на входните порти, поставяне на соларно осветление и засаждане на нови дървета в двора на училището.
Община Драгоман пристъпи към спешно проектиране на училищната ограда след настъпило разрушаване на част от нея, едновременно с това отправи искане за финансиране към съответните институции и извървя всички процедури за нейното бързо и навременно възстановяване, с цел осигуряване на безопасността и здравето на възпитаниците на СУ „Хр. Ботев“, както и на всички останали жители, които ежедневно преминават в близост до нея.
IMG 5740

IMG 5748

IMG 5752

IMG 5754

IMG 5757

 
Назад