Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 107 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Обществено обсъждане на проектобюджета на община Драгоман за 2020г.
Петък, 17 Януари 2020 16:55

a

Днес, 17.01.2020г. в 10:00 часа в сградата на общинска администрация в град Драгоман, се проведе обществено обсъждане на проектобюджета на община Драгоман за 2020г.
Присъстваха г-н Андрей Иванов – кмет на община Драгоман, заместник кметовете на общината г-жа Емилия Милушева и г-жа Лидия Банкова, г-жа Анна Накова – гл. счетоводител, общински съветници в община Драгоман, кметове, кметски наместници, граждани и служители на общинска администрация.
До обсъждането на бюджет 2020 г. се стига след редица промени на Наредби в Община Драгоман. По идея на кмета на община Драгоман г-н Андрей Иванов бяха променени данъците на МПС на най-ниската възможна ставка още преди да влезе в сила промяната на ЗМДТ. Проведени бяха редица срещи, на които различни представители на обществения, политически и икономически живот в общината показаха възможностите за реализиране на някои от целите на Общината със средства от други бюджети.
b

Проектът на бюджета на община Драгоман за 2020 година е съобразен с икономическите тенденции и рамката, установена със закона за държавния бюджет за 2020 година, решенията на министерски съвет за приемане на стандарти за делегираните държавни дейности с натурални и стойностни показатели през 2020 година, наредбите, приети от Общински съвет – Драгоман, с които са определени цените на предоставяните услуги, таксите и местните данъци, администрирани от община Драгоман и тенденцията в развитието на собствените приходи.
Бюджетът за 2020г. на община Драгоман ще се приема от Общинския съвет на сесия на 30.01.2020г.

c

d
 
Назад