Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 143 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Работна среща на Звено за предоставяне на социални услуги
Понеделник, 12 Март 2018 10:50
На 01 март 2018 г. /четвъртък/ в заседателната зала на община Драгоман се проведе работна среща на Звено за предоставяне на социални услуги с новоназначените Социални асистенти и Домашни помощници.
Бе създадена организация за изготвяне и подписване на трудови договори с преките доставчици на социални услуги СА и ДП по ПМС №332/22.12.2017 г., след успешно проведена кампания по прилагане на Процедурите и Критериите за потребители и доставчици, успешно приключени протоколи за напасване и проведени интервюта-събеседване. Членовете на Звено за почасово предоставяне на социални услуги връчиха на всички одобрени и напаснати доставчици в дейностите трудовите им договори и проведоха инструктаж, свързан с назначаването.
Проведе се безвъзмездно въвеждащо обучение от партньорската организация СОНИК СТАРТ ООД: 6 /шест/ броя Социални асистенти и 2 /два/ броя Домашни помощници. Обучението продължи и на 02 март /петък/. Обучителната програма бе оптимизирана, предоставиха се обучителни материали, а успешно преминалите получиха сертификати.
Срещата бе уважена от г-н Андрей Иванов – кмет на община Драгоман. Той приветства всички присъстващи и ги поздрави за 01 март, като им подари мартеници. Той не скри радостта си от това, че община Драгоман успя да организира пореден прием на потребители и Социални асистенти/ Домашни помощници. Пожела им да са най-вече здрави и много упорити през тази работна година.
 
IMG 5994
 

 

 

 
Назад