Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 107 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Празник по случай 8 Март
Петък, 09 Март 2018 15:31
      Осми март е чудесен повод да отдадем дължимото уважение и признание към всички дами. И ако преди повече от 150 години жените се бореха за право на труд, професионално развитие и равни права, днес те заслужено и гордо са заели своето пълноправно място във всички сфери на обществения живот. Това, което прави жените специални и незаменими, далеч надхвърля успехите и качествата им в професионалната сфера. Майката, даряваща живот е най-святото за всеки един от нас. Любимата жена неуморно подкрепя, обича и вдъхновява!
     Община Драгоман и жителите на нашия град почетоха празника с много песни, танци и подаръци. Изненада бе подготвена от г-жа Ани Никифорова и г-жа Мария Богданова - организиран с децата от първи клас рецитал и песни, с които просълзиха присъстващите дами. Г-жа Никифорова поднесе поздрав от топли, римувани думи, облечени с емоция. Програмата включваше изложба, подготвена от читалище „Самообразование 1919“ с. Голямо Малово на ръчни плетива и изключителни сувенири, изработени от хартия по уникален начин, радващ окото. Разигра се томбола с подаръци за всяка присъстваща дама. От Община Драгоман получиха подарък – бисквита, която бе направена специално за повода, като спомен от празника. Всички дами бяха поздравени от г-н Андрей Иванов, който им пожела здраве, лични и професионални успехи.
    Благодарим на всички, които се включиха в тържеството и се надяваме да имаме още такива празници, създаващи прекрасни и трайни емоции!

28876185 10208635476483391 1404205689 o

 

 
Назад