Навигация

Профил на купувача от 13.03.2017г.

Избори

Банер

!

Банер

Е - правителство

Банер

СОУ "Христо Ботев"

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Easy Pay

Банер

Посетители

В момента има 82 посетителя в сайта

Времето

Съобщение
Сряда, 13 Септември 2017 09:54

Izchistim

Уважаеми жители на община Драгоман,

  Призовавам, всички ние, да се включим в доброволческата акция "Да изчистим България заедно”. В България кампанията се провежда за седма поредна година и организаторите от Министерството на околната среда и водите, bTV Media Group, неправителствени организации и други институции, призовават всички ние, да станем част от най – масовото почистване
  „Играем чисто. България е един отбор!” е мотото, зад което всички партньори на „Да изчистим България заедно" застават през 2017 г. Тази година инициативата ще има състезателен елемент, а денят на голямото почистване - 16 септември, бележи не финала, а началото на кампанията. Всеки може да бъде отбор – семейство, детска градина, училище, компания, или дори цяла административна област на България. Целта е да бъдат отбелязани най-много зелени точки на картата на кампанията! Всяко изчистено и маркирано място на 16 септември се брои за точка. Всяка добра практика, споделена на картата след това, също носи актив на състезателите.
   Както в цяла България, така и в община Драгоман, на 16 септември 2017 г., /събота/, ще се проведе организирано, цялостно почистване. Нека се включим в почистването – пред домовете си, площите около тях, тревните площи, детски площадки и всички открити, силно замърсени площи в града и селата.
  Общинска администрация ще се включи в инициативата с почистването на части от гр. Драгоман. Имащите желание доброволци да се включат в отбор с нас, очакваме на 16 септември /събота/, в 09:00ч., пред сградата на Общината, за да тръгнем заедно към площите, които предварително ще бъдат зададени.
  За почистването има осигурени чували и ръкавици за хората от града. Обръщам се към всички, които ще се включат в почистването – бъдете внимателни с оглед опазване на здравето си!


Андрей Иванов
Кмет на община Драгоман

pimgpsh fullsize distr2

За контакти Иван Божилов - Младши експерт "Екология и транспорт", тел. 0879103459

 
Назад