Навигация

Профил на купувача от 13.03.2017г.

Избори

Банер

!

Банер

Е - правителство

Банер

СОУ "Христо Ботев"

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Easy Pay

Банер

Посетители

В момента има 95 посетителя в сайта

Времето

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ – ОБЕЩАНО - ИЗПЪЛНЕНО
Петък, 28 Юли 2017 11:40

1

На 27.07.2017 г. бе открито новоизграденото кметство в село Цацаровци, община Драгоман. Таня Найденова - кмет на с. Цацаровци -  с голяма радост, нетърпение и видимо вълнение преряза лентата заедно с кмета на община Драгоман г-н Андрей Иванов, като не пропусна да изкаже благодарността и радостта си от факта, че вече ще има едно прекрасно място, където да приема и помага на жителите на селото и да извършва административните си дейности.
Освен новоизграденото кметство жителите на с. Цацаровци се радват и на новата спирка, както и на прекрасната беседка, намираща се в близост до кметството, където да могат да поседнат и да се полюбуват на прекрасната природа и спокойствие.
След откриването на кметството служители от общинската администрация на Община Драгоман, заедно с кметски наместници и жители от селото, посетиха църквата „Св. Св. Ап. Петър и Павел“, намираща се в селото – построена през 1906 г. Църквата е възстановена от жителите на селото, след като е била напълно разрушена през турско робство. В процеса на реставрация са използвани и доста елементи, които са оцеляли и съхранени след разрушението й. С помощта на църковното настоятелство и дарения от много хора, носещи в себе си доброта и вяра, жителите на селото са успяли да изградят и навес, както и да осигурят електрическо захранване. Така малката църковна обител става още по - приветливо място за всички жители и гости на селото и дарява спокойствие, любов и надежда. Посетете го!

 

 

 
Назад