Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 778 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Община Драгоман заедно с национална кампания „Когато станем 100 000 ще посадим гора” , отбеляза „Седмицата на гората”.
Вторник, 11 Април 2017 07:53

1

  Инициативата стартира на 05.04. с КЦ, ДЦСХ, ЦНСТ и ЦОП. Центровете задружно засадиха дръвчетата с много ентусиазъм и весели емоции около сградата на поликлиниката в град Драгоман.
  На 06.04. в ДЯ „Здравец”, персонал и общински служители, засадиха бук, червен дъб и бреза. Същият ден дръвчета бяха раздадени на кметове и кметски наместници на с. Цацаровци, с. Василовци, с. Калотина, с. Несла, с. Габер, с. Голямо Малово, с. Мало Малово, с. Раяновци, с. Драгоил, с. Църклевци, с. Владиславци, с. Ялботина.
 На 07.04. засаждането на дръвчетата продължи в Туристически информационен център, Спортна зала, ДГ „Радост”, СУ „Христо Ботев” и в центъра на град Драгоман.
  Официалната част се проведе в Централен градски парк на 08.04. от 10:00 часа. Участие взеха доброволци, служители на общината и децата от СУ „Христо Ботев”.Равносметката е 670 засадени дръвчета на територията на общината.
   Благодарим на г-н Никола Рахнев от Фондация „77” за съдействието по време на кампанията и на всички, които се включиха в инициативата да направим един по – зелен и красив свят около нас.
 

 

 

 
Назад