Навигация

Профил на купувача от 13.03.2017г.

Избори

Банер

!

Банер

Е - правителство

Банер

СОУ "Христо Ботев"

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Easy Pay

Банер

Посетители

В момента има 57 посетителя в сайта

Времето

Покана
Вторник, 09 Септември 2014 10:27

aaas

П О К А Н А

за

заключителна пресконференция по проект „Обучение на служителите на Община Драгоман”

15 септември 2014 г. (понеделник), 14:00 часа,

Община Драгоман, ул. „Захари Стоянов” №26

 

Уважаеми колеги,

Имаме удоволствието да ви поканим на заключителна пресконференция по проект „Обучение на служителите на Община Драгоман”, която ще се проведе на 15 септември 2014 г. (понеделник) от 14:00 часа в Община Драгоман, ул. „Захари Стоянов” №26.

По време на пресконференцията ще бъдат представени постигнатите цели и изпълнените в рамките на проекта дейности. Реализирането на проекта допринесе за повишаване на квалификацията и професионалните умения на служителите в Община Драгоман. Чрез повишаването на компетентността на общинските служители се подобрява и процеса на обслужване на гражданите и бизнеса и предоставянето на качествени услуги.

Проект „Обучение на служителите на община Драгоман”, Договор N13-22-1/02.01.2014 г. е финансиран от Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Бенефициент на проекта е Община Драгоман.

 

За контакти и информация:

Община Драгоман

Телефон: 07172/21-03

Факс: 07172/20-14

e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

web: http://www.obshtinadragoman.com/

 

Този документ е създаден с финансовата помощ на Оперативна програма "Административен капацитет", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Цялата отговорност за съдържанието на документа се носи от Община Драгоман и при никакви обстоятелства не отразява официалното становище на ЕС и Договарящия орган.

 
Назад