Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 129 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Непознатата България - Откритието...
Вторник, 29 Юли 2014 09:27

nepoznata1

nepoznata

На 16.07.2014г. от 13 часа в гр. София, ул. „Незабравка“ №25, Парк хотел Москва, зала „Киев“, се проведе петият последен от поредицата информационни дни в изпълнение на дейности по проект „Непознатата България – Откритието – Западни покрайнини“, 

който се финансира по Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013, приоритетна ос 3: „Устойчиво развитие на туризма”, Oперация 3.2: „Развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на дестинациите”, схема за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ: BG161PO001/3.2-02/2011 „Подкрепа за развитие на регионалния туристически продукт и маркетинг на дестинациите”, Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ с рег. №: BG161PO001/3.2-02/2011/028.

            Партньори по проекта са Община Трън, Община Брезник, Община Драгоман и Община Сливница, като във всяка една община по предварително изработен и съгласуван график се проведе информационен ден, в който се даде отчет по изпълнението на дейностите по проекта до момента. Целта на тези срещи е: да подобрят осведомеността за природното, културно и историческо наследство на територията на четирите общини, разпространение на подходяща информация сред туристическия бизнес и местното население, насърчаване на ефективната двустранна комуникация, участие и ангажиране на местния бизнес в разработването и разрешаването на общи проблеми.

На събитието присъстваха представители на общините партньори по проекта, Станислава Алексиева – кмет на община Трън, представители на медии, места за настаняване, туристически организации, както и целият екип, изпълняващ проекта.

            Представянето на Проекта „Непознатата България – Откритието – Западни покрайнини” бе направено от ръководителя на проекта г-жа Екатерина Цветанова, а разяснение относно дейностите направи г-жа Лидия Банкова – експерт „Туризъм“ по проекта.

 

 
Назад