Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 92 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Цветница в Дневен център за стари хора-гр. Драгоман.
Сряда, 16 Април 2014 09:03

Тържеството бе организирано по инициатива на персонала и потребителите на социалната услугата.

Специални гости на Дневния център бяха потребители от „Защитеното жилище за възрастни хора с увреждания“ с. Калотина, придружени от г-жа Мария Георгиева, социален работник и г-жа Добринка Аспарухова, трудотерапевт в в  ЗЖВХУ, г-жа Любка Димитрова и  г-жа Румяна Андреева, социални работници в „Кризисен център за деца жертва на насилие и трафик“ - гр. Драгоман, както и децата от Кризисния център.

DSC07193

 Те бяха подготвили и представиха  „Лазарски обичай” и много стихотворения по случай Цветница. Накараха всички да повярват, че доброто и приятелството ще направят света ни по-красив и по-добър. С невероятния си талант и красиви детски  усмивки, заредиха всички присъстващи с настроение и положителни емоции. 

  Поздрав към присъстващите отправиха зам.- кмета на община Драгоман  г-жа Лидия Банкова и г-жа Анка Генова - Директор на Дирекция „Социално подпомагане“ гр. Сливница.

Гости на празника бяха още  г-жа Маргаритка Павлова, началник отдел „Хора с увреждания и социални услуги“ към  Д „СП“-Сливница”, г-жа Елена Петрова, секретар на Местната комисия за борба срещу противообществени прояви - гр. Драгоман,  г-жа Вера Рашкова, управител на „Домашен социален патронаж“ - гр. Драгоман.

С много веселие, танци и песни и с пожелание за бъдещи съвместни мероприятия и все по-чести срещи се разделиха потребителите на социалните услуги от община Драгоман. 

 
Назад