Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 117 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Туристическият продукт „Непознатата България – Откритието…“ предизвика фурор сред посетителите на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО в София
Петък, 21 Февруари 2014 08:13

sssa

Общините Трън, Брезник, Драгоман и Сливница представиха съвместния си туристически продукт „Непознатата България – Откритието“ в рамките на Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО. В периода от 13-ти до 15-ти февруари 2014 г. се проведе 31-то издание на изложението. Проектът „Непознатата България – Откритието – Западни покрайнини“  се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Регионално развитие 2007-2013“, съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие.

Посетителите на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО, така и туроператорските агенции, проявиха интерес към уникалните възможности за еко, културен и поклоннически туризъм, които общините-партньори по проекта „Непознатата България – Откритието – Западни покрайнини“ представиха. Бяха направени повече от 350 презентации от екипа за управление на проекта пред посетителите на щанда. Туристическите продукти „Непознатата България – Откритието…“ предизвикаха интерес на няколко международни туроператорски агенции, с които екипа по проекта размени координати и полезен опит за бъдещо партньорство на територията на Република България.  

Представителите на Туристическа организация Бабушница, Република Сърбия разговаряха с екипа по проекта на общините Трън, Брезник, Драгоман и Сливница и се договориха за реализацията на общи събития в сферата на културата и туризма.

„Този проект е изпълнен с финансовата подкрепа на Оперативна програма Регионално развитие 2007-2013, съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие. Цялата отговорност за съдържанието на публикацията се носи от Община Трън и при никакви обстоятелства не може да се счита, че тази публикация отразява официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган”.

 
Назад