Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 106 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Заповеди за търгове
Петък, 17 Януари 2014 14:31

Заповед за Откриване на процедура за провеждане на публичен търг с явно наддаване за отдаване под наем за срок от 1 година с условие за продължаване на договора за още 2 години на следния недвижим имот – публична общинска собственост, а именно: Помещение в сградата на СОУ „Христо Ботев“, гр. Драгоман – предназначено за училищен бюфет с търговска площ от 16,80 кв.м. и общи части с площ от 16,00 кв.м. или общо 32,80 кв.м.

Заповед за Откриване напроцедура за провеждане на  търг с явно наддаване за отдаване под наем за срок от 5 /пет/ плюс 5 /пет/ години на земеделски имоти в землището на с. Табан, община Драгоман

Заповед за Откриване напроцедураза провеждане на публичен търг с явно наддаване за продажба на земеделски имот, а именно: - Недвижим имот, представляващ поземлен имот № 005009 /нула нула пет нула нула девет/, в землището на с. Чуковезер с ЕКАТТЕ 81699, община Драгоман, с площ от 1.761 (хиляда седемстотин шестдесет и един кв. м.) дка., местност "Драгал" с начин на трайно ползване: нива четвърта категория.