Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 74 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

„Бабинден“
Понеделник, 27 Януари 2014 10:35

 

IMG 7647 По повод Деня на родилната помощ - 21 януари или по народному т.н. „Бабинден“ за трета поредна година екипът на Дневен център за стари хора гр. Драгоман и общинска администрация Драгоман организираха тържество, което все повече и повече обединява и сплотява женските редици в общината. 

В препълнения до краен предел ресторант „Ловна среща” красиво облечените и с прекрасно настроение „баби“ искрено се наслаждаваха на богатата забавна програма с много музика, емоции, викторини, конкурси, танци.

 Традиционното вече мероприятие бе уважено от Кмета на община Драгоман г-н Андрей Иванов, Председателя на ОбС Драгоман г-н Венцислав Димитров, зам. - кметовете на общината г-жа Емилия Милушева и г-жа Лидия Банкова, секретаря на община Драгоман г-жа Любов Добрева. За доброто настроение се погрижиха невероятните танцьори – артисти от „Ритмика Денс Център” , които освен кръшните хора и танци разиграха и доста хумористични сценки и скечове и предизвикаха много смях и закачки. В конкурса „Мис баба 2014г.” за най-добрата и артистично представила се баба в няколко категории призът бе връчен на Данка Велева, наградата за „Най-добрата питка” получи Василка Костадинова, а наградата за „Най- вкусната баница” бе дадена на Мария Крумова. В провелия се за първи път атрактивен конкурс „Лафчето на Баба“ на първо място единодушно бе класирана Куна Петкова.
С много веселие, танци и песни и с пожелание за бъдещи подобни мероприятия и все по-чести срещи се разделиха бабите и отнесоха по домовете си повече любов, нежност и топлина.


 

 

 

 



 
Назад