Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 129 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Проект за изменение и допълнение на правилника за организацията и дейността на Общински съвет – Драгоман, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация.
Петък, 03 Януари 2014 12:10

§1.  В Чл.13, ал.3 след кмета на общината се добавя следния текст: „за 8 часово ненормирано работно време.”

§2. Чл.14, ал.2 се изменя както следва: „Заместник-председателят на ОбС във връзка с работата по ал.1 получава месечно възнаграждение в размер на 70% от средната брутна работна заплата на общинската администрация за съответния месец.”

§3. Чл.17, т.7 се изменя както следва: „Да получава възнаграждение за участието си в заседанията на общинския съвет и на неговите комисии. 

§4. Чл.18, ал.1 се изменя както следва: „Възнаграждението на общинските съветници по чл.17, т.7 се определя, както следва:

            - за участие в заседание на ОбС – възнаграждание в размер на 180 лв / сто и осемдесет лв. /;

             - за участие в заседание на постоянни комисии – възнаграждение в размер на 100 лв / сто лв /.

             - общият размер на възнаграждението на общинския съветник за един месец не може да надвишава 70% от средната брутна работна заплата на общинската администрация за съответния месец.”

§5. Създава се нов параграф 4 със следния текст: „Правилника е изменен с Правилник за изменение и допълнение на Правилника за организацията и дейността на Общински съвет – Драгоман, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация и е приет с Решение №….. от Протокол № … на ОбС Драгоман. Промените влизат в сила от 01.01.2014г.

 
Назад