Избори

Банер

!

Банер

Профил на купувача от 13.03.2017г.

Е - правителство

Банер

СОУ "Христо Ботев"

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Easy Pay

Банер

Посетители

В момента има 142 посетителя в сайта

Времето

Община Драгоман
Проект за изменение и допълнение на Наредба №1
Вторник, 20 Юни 2017 10:44

ВНОСИТЕЛ: АНДРЕЙ ИВАНОВ – КМЕТ НА ОБЩИНА ДРАГОМАН

               Проект!

 

            Съгласно чл.26, ал.3 от Закона за нормативните актове, в законоустановения срок, Община Драгоман чрез настоящото публикуване, предоставя възможност на заинтересованите лица да направят своите предложения и становища по проекта на Наредбата на e-mail адрес:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

МОТИВИ:

ОБОСНОВКА ЗА КОНКРЕТНАТА НЕОБХОДИМОСТ ОТ ПРИЕМАНЕТО НА НАРЕДБА ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕДБА № 1  ЗА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД, ПОДДЪРЖАНЕ НА ЧИСТОТАТА  И  ОПАЗВАНЕ ОБЩИНСКИТЕ ИМОТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА ДРАГОМАН

 

Причините, които налагат приемането на допълнението на Наредба № 1 за обществения ред, поддържането на чистотата и опазване на общинските имоти на територията на община Драгоман са продиктувани от обстоятелството, че множество товарни МПС с ремаркета и полуремаркета осъществяват престой и паркиране на градските улици, като създават затруднения за движението на други МПС и ППС. Обстоятелството, че улиците на града са отворени за обществена ползване не може да ограничи този престой и паркиране, но може да бъде основание за неговото регулиране и/или намаляване, а в случай, че тази цел не се осъществи, да бъде основание за събиране на такси в полза на общинския бюджет, от който след това да се планират разходи за поддръжка и ремонт на ползваните улици, амортизирани от тежките товарни МПС с ремаркета и полуремаркета.

 

ФИНАНСОВИ СРЕДСТВА, НЕОБХОДИМИ ЗА ПРИЛАГАНЕ НА НАРЕДБАТА.

За прилагане на измененията в Наредбата не е необходимо разходването на бюджетни средства.

продължава>
 
Покана
Вторник, 20 Юни 2017 09:16

Qlbotina3

 
Покана
Вторник, 20 Юни 2017 09:12

Vladislavci3

 
Футболните ни надежди с поредната победа
Понеделник, 19 Юни 2017 15:28

2

На 18.06.2017 г. /неделя/ в спортната зала на гр. Годеч се състоя  детски турнир по футбол.

Участие във футболните срещи взеха отбори от гр. Драгоман, гр. Годеч, гр. Своге и с. Искрец. Детският отбор на ФК „Драгоман“ се представи отлично, като  спечели 7 точки и се класира на първо място във футболната надпревара.

Отборът на Драгоман откри турнира с мач срещу отбора на „Спортист“ (Своге), който завърши  с резултат 3:3. По-късно децата от Драгоман се изправиха срещу футболисти от с. Искрец побеждавайки ги  с резултат 3:0. В последния финален  мач ФК „Драгоман“ победи Годеч с резултат 1:0 .

Всички участници бяха наградени лично от зам.-кмета на община Годеч г-жа Надя Сотирова, която ги поздрави за играта и им благодари за участието.

продължава>
 
Боксов клуб Драгоман взе участие в първото градско състезание „Балкан“ в гр. Ботевград
Понеделник, 19 Юни 2017 14:32

1

В първото градско състезание  „Балкан“, проведено в гр. Ботевград, Боксов клуб Драгоман взе участие със своите млади надежди в бокса – състезателите Христина Ангелова  в категория до 54 кг., Антонио Милков в категория до 42 кг. и Бисер Ангелов в категория до 32 кг., който поради липса на противник в същата категория не успя да вземе участие на ринга. Другите двама  състезатели достойно представиха община Драгоман, като спечелиха сребърни медали. Тези  първи мачове в кариерата на  младите боксьори, ознаменувани с победи и призови места,   са повод за гордост и надежда за бъдещи още по-грандиозни изяви и успехи.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>