Навигация

Профил на купувача от 13.03.2017г.

Избори

Банер

!

Банер

Е - правителство

Банер

СОУ "Христо Ботев"

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Easy Pay

Банер

Посетители

В момента има 87 посетителя в сайта

Времето

Община Драгоман
Да изчистим България заедно
Вторник, 19 Септември 2017 08:26

1

И малки, и големи взеха участие в доброволческата акция "Да изчистим България заедно”. Кампанията се проведе за седма поредна година, организирана от Министерството на околната среда и водите, bTV Media Group, неправителствени организации и други институции.
В съботния ден участие взеха 620 доброволеца, 4 фирми, 2 неправителствени организации. Бяха почистени две, новообразували се от началото на годината нерегламентирани, сметища в околностите на гр. Драгоман. Доброволците от община Драгоман, заедно с децата от Младежкия червен кръст и настанените в Центъра за настаняване от семеен тип (ЦНСТ) деца участващи в акцията, почистиха главните улици в гр. Драгоман. Щабът отчете 12 800 kг. отпадъци, които бяха извозени поетапно на депото за битови отпадъци в с.Богьовци, община Костинброд.
Тази година кампанията се открои с масовото участие на деца и младежи – факт, който дава надежда за една бъдеща, по – чиста България.
продължава>
 
Празник в детска градина „Радост“, гр. Драгоман
Петък, 15 Септември 2017 17:54

IMG 97982

Началото на учебната 2017/2018 година бе празнично отбелязано в детска градина „Радост“, гр. Драгоман. Празникът премина с много песни, танци и игри, в които участваха децата от всички групи.

Събитието бе уважено от заместник – кмета на община Драгоман г-жа Емилия Милушева, която отправи своите пожелания към децата и откри новите детски съоръжения за игра, чието закупуване е резултат от спечеления от Детска градина „Радост“ проект, финансиран от националната кампания на Предприятието за управление на дейностите, по опазване на околната среда /ПУДООС/ -  „ЗА ЧИСТА ОКОЛНА СРЕДА – 2017г.“ на тема „Обичам природата – и аз участвам!“

Г-жа Дорутева, директор на детската градина, с гордост показа и новоремонтираните помещения, които се отличават с ярки слънчеви цветове и внасят много настроение в детските души.

От името на Ръководството на община Драгоман, най – големите възпитаници на детската градина, които днес започват своята предучилищна подготовка, получиха подарък – книжка, с която да затвърждават своите успехи по пътя на знанието.

продължава>
 
Празнично откриване на новата учебна 2017/2018 година в СУ „Христо Ботев” гр. Драгоман
Петък, 15 Септември 2017 17:51

IMG 30762

Днес,  15 септември,  в СУ „ Христо Ботев”  гр. Драгоман  тържествено бе открита  новата учебна година.  Гости на тържеството бяха кметът на община Драгоман г-н Андрей Иванов, общинска администрация и родители. Приветствени слова към първокласниците и всички ученици, учители и родители поднесоха директора на СУ „ Христо Ботев”  г-н Стоян Стоянов и г-н Андрей Иванов - кмет на община Драгоман. От името на родителите приветствие поднесе Ани Пейчева – майка на първокласник.

По традиция енорийския свещеник отец Асен Асенов отслужи празничен водосвет и благослови да бъде успешна, здрава и спорна новата учебна година, след което първокласниците бодро и тържествено преминаха през символичния цветен венец.  В тържествената зала на СУ „ Христо Ботев” всички първокласници получиха подарък от името на ръководството на община Драгоман с пожелания за ползотворна година.

Общинска администрация Драгоман пожелава спорна и успешна нова учебна година на всички ученици, учители и родители!  Много здраве, сили, късмет и успех!

продължава>
 
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!
Петък, 15 Септември 2017 08:58

image 3188

Уважаеми учители, родители, скъпи ученици!

Най- сърдечно Ви поздравявам с първия учебен ден – 15 септември и откриването на новата учебна 2017/2018 година в град Драгоман.

Скъпи първокласнико, днес е един специален ден и за теб. С трепет и любопитство влизаш в един непознат, но много интересен свят. За първи път ще се докоснеш до буквара и ще се запознаеш с много нови, бъдещи приятели. Аз споделям с радост вълненията ви - твоето и на родителите ти. Сигурен съм, че днешните плахи стъпки ще станат уверени крачки, а днешното начало ще бъде успешно бъдеще. Нека интересът към знанието никога да не спира.

На учителите пожелавам вдъхновение!

На децата здраве и постоянство,  а на техните родители сила и търпение!

На добър час!

Андрей Иванов

Кмет на община Драгоман

 
ОБЯВЛЕНИЕ
Четвъртък, 14 Септември 2017 08:32
НА 27.09.2017 Г. ОТ 10:30 ЧАСА В ЗАСЕДАТЕЛНАТА ЗАЛА В АДМИНИСТРАТИВНАТА СГРАДА НА ОБЩИНА ДРАГОМАН ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ПУБЛИЧНО ОБСЪЖДАНЕ НА АКТУАЛИЗАЦИЯ НА ПРОГРАМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ С ИМОТИТЕ ОБЩИНСКА СОБСТВЕНОСТ НА ОБЩИНА ДРАГОМАН ЗА 2017 ГОДИНА.
 
13.09.2017 г.
 
 
 
 
АНДРЕЙ ИВАНОВ /П/
Кмет на община Драгоман
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>