Навигация

Профил на купувача от 13.03.2017г.

Избори

Банер

!

Банер

Е - правителство

Банер

СОУ "Христо Ботев"

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Easy Pay

Банер

Посетители

В момента има 61 посетителя в сайта

Времето

Община Драгоман
Германски червен кръст гостува на община Драгоман
Петък, 26 Януари 2018 14:53
    На 23. 01. 2018 година Кметът на община Драгоман посрещна представителя на Германски червен кръст господин Ханс Милер, съпровождан в двудневното си официално посещение в нашата община от  зам.- председателя на НС на БЧК и председател на Областната организация на БЧК София - област д- р Валентин Пеев,директор на Областния съвет на БЧК София- област г- н Росен Василев,  г- жа Диана Андреева и г-жа Розалия Иванова от Областния съвет на БЧК София- област. Гостите бяха посрещнати в заседателната зала на общината, където получиха обобщена информация за основните акценти от дейността на общинската организация на БЧК и БМЧК, както и за основните приоритети за работа на общинското ръководство в изминалия 6-годишен и предстоящ 2-годишен период на управление. Силно впечатлен от постигнатото, г-н Милер пожела да посети социалните услуги за деца, Доброволческия клуб на БМЧК и Консултативния кабинет на МКБППМН, след което с удоволствие разгледа Посетителския център в с. Несла и красотите на Бурела.
    В късния следобед в заседателната зала на хотел ,,Драгоман”, където отседнаха гостите, се състоя мониторинг на реализирания със съдействието на Германския червен кръст в лицето на г-н Милер проект ,,Превенция на насилието и агресията” в СУ ,,Св. Св. Кирил и Методий”- град Сливница, СУ ,,Христо Ботев”- гр. Драгоман и СУ ,, Проф. д- р Асен Златарев”- гр. Годеч. Отчетът  бе представен от доброволците на БМЧК Драгоман, Сливница и Годеч, които с подкрепата на техните ръководители по проекта, вълнуващо и много емоционално разказаха за изпълнените дейностите - обучителните лекции, изнесените беседи„Деца обучават деца“, срещите с партньори, разработените есета, сътворените рисунки, както и за осъществената обратна връзка с родителите. 
     С изразени многократно положителни емоции и силни впечатления от видяното и изживяното г-н Милер отпътува за родината си, като твърдо заяви, че ще дойде отново през лятото на идната година, както и че ще положи усилия до това време да бъде полезен с благотворителност за децата в социалните ни услуги и за общината ни.

IMG 5419

продължава>
 
Продължение на нашия апел...
Петък, 26 Януари 2018 09:41

 
Красотата на зимата
Четвъртък, 25 Януари 2018 13:27
    Радостта от зимния сезон не можа да бъде помрачена, въпреки факта, че тази сутрин град Драгоман за пореден път се оказа един от най – студените градове в България. Добре изработен снежен човек привличаше погледите на минувачите по улица „Рила“ и будеше детско вълнение в тях.

snejen chovek2
продължава>
 
Съобщение
Сряда, 24 Януари 2018 15:55
Уважаеми съграждани,
    Във връзка с постъпило писмо относно регистрирана висока заболяемост сред всички възрастови групи и особено сред ученическата и детската възраст, Ви уведомяваме, че на територията на Софийска област е обявена грипна епидемия, считано от 25.01.2018г. до 29.01.2018г. Дните от 25.01.2018г. до 29.01.2018г. включително са ваканционни за двете образователните институции на територията на Община Драгоман: СУ „Христо Ботев“ и ДГ „Радост“.
                                                                                              
Общинска администрация  
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>