Навигация

Избори

Банер

!

Банер

Профил на купувача от 13.03.2017г.

Е - правителство

Банер

СОУ "Христо Ботев"

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Easy Pay

Банер

Посетители

В момента има 141 посетителя в сайта

Времето

Община Драгоман
СЪОБЩЕНИЕ
Сряда, 19 Юли 2017 16:12
Във връзка с изработване на Общ устройствен план на Община Драгоман, моля всички граждани, които:
-           имат бъдещи инвестиционни намерения извън границите на населените места в общината;
-           притежават поземлени имоти от КВС с начин на трайно ползване, различен от фактическото ползване на съответния имот (пример: притежават нива, която е застроена със жилищни сгради и се ползва за жилищни нужди);
да ги заявят в сградата на Община Драгоман – Деловодство, гр.Драгоман, ул. „Захари Стоянов“ № 26,  за да бъдат предвидени конкретните територии в ОУПО, в съответствие с фактическото им ползване и съответно с бъдещите инвестиционни намерения.
 
ИЗРАБОТВАНЕ НА ОБЩ УСТРОЙСТВЕН ПЛАН НА ОБЩИНА ДРАГОМАН
Сряда, 19 Юли 2017 16:10
На 17.05.2016 г. бе сключено Споразумение между Община Драгоман и Министерството на регионалното развитие и благоустройство (МРРБ) въз основа на действащото в Република България законодателство. Предмет на това Споразумение е финансово подпомагане изработването на общ устройствен план на община (ОУПО) със средства предвидени в бюджета на МРРБ.
            Общият устройствен план на общината (ОУПО) е необходима основа за реализация на нейните инвестиционни програми и намерения, на инвеститорите, които имат интереси свързани с територията й, както и за цялостното подобряване на жизнената среда. Основа, която дава базисните териториални параметри за развитие, като гарантира опазване на природните дадености и ресурси.
 
Необходимостта от наличието на актуални устройствени планове на всички населени места и на териториални общности се обосновават и от редица изисквания, които са заложени в условията за финансиране на конкретните проекти и програми по линия на Европейски и Национални оперативни програми и други финансови инструменти. Ето защо този проект е от особена важност за цялата Община и нейните жители.
 
            Срок за изпълнение на проекта – 30.11.2018 г.
 
Съобщение
Сряда, 19 Юли 2017 08:13

Уважаеми съграждани, по информация на ВИК Драгоман от 08:00ч. до 13:00ч.  ще бъде спряно водоподаването на ул. "Хр. Ботев" и "Цар Самуил"

 
Днес отбелязваме 180 години от рождението на Апостола на свободата - Васил Левски.
Вторник, 18 Юли 2017 09:00

Vlevski

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>