Избори

Банер

!

Банер

Профил на купувача от 13.03.2017г.

Е - правителство

Банер

СОУ "Христо Ботев"

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Easy Pay

Банер

Посетители

В момента има 98 посетителя в сайта

Времето

Община Драгоман
Завършване на най-малките абитуриенти от Детска градина „Радост” гр. Драгоман и Детска градина „Веска Гълъбова” с. Габер
Петък, 02 Юни 2017 14:21

1

На 30.05.2017 г. в ДГ „Радост” гр. Драгоман се проведе тържествено изпращане на най-малките абитуриенти на община Драгоман. Всички деца получиха удостоверение за завършена предучилищна подготовка. Те поздравиха присъстващите с много песни, танци и стихотворения. Тържеството уважиха г-н Андрей Иванов – кмет на Община Драгоман и г-жа Емилия Милушева – заместник-кмет на общината.

            Цялото общинско ръководство пожелава на децата весело изкарване на лятната ваканция, много забавни игри и успех в следващия етап от тяхното образование!

На добър час, мили деца!

продължава>
 
УСПЕШЕН ФИНАЛ НА СЕДМИЦАТА НА ДРАГОМАНСКО БЛАТО
Петък, 02 Юни 2017 14:09

1

ДЕТСКА ФИЕСТА ПО ПОВОД 1 ЮНИ – МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ДЕТЕТО

След динамичните, разнообразни и оспорвани спортни състезания от трите дни на Общинския тридневен спортен празник,  Седмицата  на Драгоманско блато приключи с грандиозно детско шоу по случай  1 юни – Международния ден на детето в Спортна зала Драгоман. Над 250 деца истински се забавляваха с разнообразни игри, рисуване, спортни състезания и много танци, като за всяка възраст имаше подходящи занимания и атракции. Мероприятието бе организирано от община Драгоман с активното съдействие и участие на Парти агенция „Маска“. Специален гост и водещ на празника бе Цветомир Иванов – Цецо, водещият на „Семейни войни“, който с много талант и забележително сценично присъствие  забавляваше от сърце и душа и малки, и големи. Гости на детската забава бяха кметът на община Драгоман – г-н Андрей Иванов,  зам. кметът – г-жа Емилия Милушева и г-жа Лидия Банкова – зам. кмет.

В края на тържеството, след многото забавления, игри и вихрени танци, бяха обявени резултатите от предварително обявения от община Драгоман съвместно с „Българско дружество за защита на птиците“ и Нешънъл Джиографик Кидс  конкурс за детска рисунка на тема „Детство с криле на птица“. 56 деца взеха участие в конкурса, като най-талантливите бяха отличени и наградени с почетни грамоти, книги и списания лично от г-н Андрей Иванов – кмет на община Драгоман. Малките художници бяха разделени в 2 възрастови категории –  1-ва : от 4 до 9 г. и  2-ра : от 10 до 14 г.

На първо място в първата категория бе отличен Велизар Наков на 9 год., на второ място Данайа  Ангелова на 9 год. и на трето място Даная Ивайлова на 6 год.

Във втората категория първото място грабна Даниела Рашкова на 12 год., второто бе присъдено на Севджан Сали от 6 клас и третото на Милена Александрова  на 11год., а специалната награда получи Виктория Лекомирова  на 10 год.

Награди, осигурени от община Драгоман, „Българско дружество за защита на птиците“ и Нешънъл Джиографик Кидс, получиха и останалите участници в конкурса, както и всички присъстващи деца в незабравимото детско парти.  Организираният за 2-ра поредна година Общински детски празник  е на път да се превърне в традиция, като и тази година той остави в детските сърца незабравим спомен и много емоции, които ще се помнят дълго занапред.

продължава>
 
2-ри юни ден на Ботев
Петък, 02 Юни 2017 14:07

 bot-330x220

 
Заповеди за спечелил търга
Петък, 02 Юни 2017 08:53

Заповеди

 
Честит 1-ви юни
Четвъртък, 01 Юни 2017 09:40

dennadeteto6

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>