Навигация

Профил на купувача от 13.03.2017г.

Избори

Банер

!

Банер

Е - правителство

Банер

СОУ "Христо Ботев"

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Easy Pay

Банер

Посетители

В момента има 62 посетителя в сайта

Времето

Община Драгоман
Годишно - отчетно събрание на общинската организация на БЧК Драгоман
Понеделник, 30 Декември 2013 14:30

 

IMG 6906 IMG 6907

На 20 декември 2013 г., в навечерието на Коледните и новогодишни празници, Общинската организация на БЧК Драгоман проведе своето годишно - отчетно събрание. В препълнената заседателна зала на общината активно участие в разискванията по отчетния доклад за 2013 г. и проекто-решенията за работа през 2014 г. взеха както членове на организацията и младите участници от БМЧК  / /Български младежки червен кръст/ - Драгоман, така и гостите на мероприятието -  г-жа Диана Андреева – Директор на Областен съвет на БЧК, г-н Андрей Иванов – кмет на община Драгоман, г-жа Розалия Иванова – гл. счетоводител на Областен съвет на БЧК, г-жа Светлана Димитрова – гл. специалист в Областен съвет на БЧК, г-жа Анна Накова - гл. счетоводител на община Драгоман и др. Добра оценка, топли приветствия и ценни препоръки за бъдещата  хуманитарна и социална дейност получиха и ръководството на Общинската организация на БЧК,  и ръководството на БМЧК- Драгоман.

 

 
Дядо Коледа в детската градина - Снимки + Видео
Петък, 27 Декември 2013 20:43

IMG 9549 На 18 декември Дядо Коледа донесе   подаръци за всички  деца в детската градина. Очакван с нетърпение и радост от малките палавници, добрият старец бе посрещнат във всяка група с песни и танци, с интересни сценки, и разбира се с огромно вълнение, заради чаканите подаръци. Колективът на ЦДГ"Радост" пожелава много здраве, щастие, повече поводи за усмивки и много късмет на децата и техните семейства!  Весели Новогодишни празници!

продължава>
 
В АКЦИЯ!
Петък, 20 Декември 2013 09:09

IMG 6739

Броени дни след учредяването на Български младежки червен кръст – Драгоман неговите членове реализираха мащабна доброволческа кампания. Идеята първата тяхна  акция да бъде свързана с високо благородна и хуманна  мисия бе осъществена. 

продължава>
 
Весели Коледни и Новогодишни празници!
Понеделник, 16 Декември 2013 08:23

Christmas-nat-and-sara-27629350-2560-1920

Уважаеми дами и господа жители на община Драгоман,

В последното си за годината обръщение към Вас бих искал да  благодаря за усилията на всички за постигане на по-добри резултати, за постигнатите успехи в изминалата 2013 година в една доста предизвикателна във финансово – икономическо отношение ситуация.

Работата на една община по време на криза е предизвикателство, което предполага максимално съсредоточаване  на усилията на всички нас около цели за постигане на просперитет на общината. Макар и трудно, понякога болезнено, постигнатите резултати ни дават самочувствие на хора, които не само знаят какво искат, но имат знанията и куража да го постигнат.

От името на Община Драгоман и лично от мое име сърдечно Ви поздравявам с най – светлия християнски празник – Коледа и с настъпването на Новата 2014 година.

            Нека добрите традиции, които сме наследили от нашите родители, се предават на поколенията след нас за да възраждат силата и самочувствието на младите хора в общината. На всички Вас и вашите близки пожелавам много здраве и лично щастие, всеотдайност, енергия и воля за реализиране на всички добри начинания. Нека изпратим тази година и посрещнем с много настроение и веселие една по - здрава и по - успешна 2014 година.

 

Весели Коледни и Новогодишни празници!

 

Андрей Иванов
Кмет на Община Драгоман

 
<< Начало < Предишна 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 Следваща > Край >>