Навигация

Избори

Банер

!

Банер

Е - правителство

Банер

СОУ "Христо Ботев"

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Easy Pay

Банер

Посетители

В момента има 67 посетителя в сайта

Времето

Община Драгоман
Служителите на Община Драгоман преминаха серия от обучения за повишаване на компетентността и подобряване на работния процес
Вторник, 16 Септември 2014 08:26
aaas

 

Драгоман, 15.09.2014 г. Община Драгоман успешно приключи проект за повишаване на езиковите умения и компетенциите в различни специализирани области на общинските служители. Като част от дейностите по проект „Обучение на служителите на Община Драгоман” се проведоха обучения по английски език, ефективна комуникация и работа в екип, управление на стреса и времето и специализирани обучения от каталога на ИПА.

Реализирането на проекта допринесе за повишаване на компетенциите на общинските служители, подобряване на работния процес и повишаване на ефективността при изпълнение на служебните им задължения. „Чрез проведените обучения служителите в Общината придобиха нови знания и умения, които несъмнено ще повишат качеството на тяхната работа“, коментира Емилия Милушева, ръководител на проекта. Тя допълни, че реализирането на проекта ще допринесе и за подобряване на обслужването на гражданите и бизнеса.

При изпълнението на проекта се сформира екип, отговорен за неговото управление, който с успешното реализиране на всички дейности придоби опит и усъвършенства своите познания за изготвяне и реализиране на бъдещи проекти на Общината.

В рамките на проекта се осъществиха и дейности за информация и публичност за неговото популяризиране и запознаване на заинтересованите страни с ползите от неговото реализиране.

За проекта:

Проект „Обучение на служителите на община Драгоман”, Договор N13-22-1/02.01.2014 г. е финансиран от Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд. Бенефициент на проекта е Община Драгоман. Проектът се реализира от Община Драгоман за период от 9 месеца. Общата му стойност е 53 275,83 лева.

 

продължава>
 
Първи учебен ден
Понеделник, 15 Септември 2014 16:05

IMG 9837

Днес, 15 септември, в традиционния първи учебен ден за всички ученици в Република България, мило и вълнуващо тържество бе организирано и в нашето училище - СОУ „ Христо Ботев“  гр. Драгоман.То бе открито от директора на училището  г-н Стоян Стоянов, който се обърна към присъстващите гости, родители и ученици с мъдро и съдържателно слово и пожелания за  много здраве и успехи през предстоящата учебна година. Топло и сърдечно приветствие към всички и най-вече към  първокласниците отправи кметът на община Драгоман г-н Андрей Иванов. За здраве, благоденствие и успешна учебна година бе отслужен празничен водосвет от енорийския свещеник отец Асен и всички бяха щедро поръсени с осветената вода.

Празникът бе най-очакван и вълнуващ  за  най-малките – първокласниците, които в стройни редици, съпроводени от учениците от V-ти клас и своите учители, бодро и тържествено преминаха през символичния цветен венец и приятно изненадани, отнесоха със себе си получените  подаръци от община Драгоман.

продължава>
 
Приятелска среща между отборите на ФК Драгоман и „ДИТ” София
Понеделник, 15 Септември 2014 15:48
DSC06686 На 11.09.2014 г. в гр. Драгоман се проведе приятелска среща между отборите на ФК Драгоман и „ДИТ” София. Поведени с ентусиазъм и хъс от капитана си Майк Мишев, малките футболисти на Драгоман за пореден път завоюваха победа с 5:2. Головете отбелязаха Майк Мишев, Васил Борисов с два гола, Симеон Георгиев и Радослав Миланов.
продължава>
 
Откриване на учебната година в ЦДГ”Радост”
Понеделник, 15 Септември 2014 15:19

1

Днес  тържествено бе открита новата учебна година и в ЦДГ”Радост” с децата  от двете подготвителни групи. С кратка програма бяха посрещнати  гостите г-н Андрей Иванов – кмет на Община Драгоман, г-жа Емилия Милушева - зам.кмет с ресор „ Образование” и г-жа Лидия Банкова.  Те поднесоха на децата приветствия и подаръци и пожелаха успешна учебна година на малчуганите и техните учители и възпитатели. 

Честита нова учебна година на всички деца и ученици, здраве, сили и творческо вдъхновение на учителите!

продължава>
 
Стартира изграждане на Посетителски център в с. Несла, община Драгоман
Сряда, 10 Септември 2014 15:53

Стартира изграждане на Посетителски център в с. Несла, община Драгоман в изпълнение на по проект Развитие на интегриран селски туризъм в община Драгоман”, финансиран по мярка 313 - ”Насърчаване на туристическите дейности” от Програмата за развитие на селските райони 2007-2013, чрез Договор № 23/313/00125 от 19.12.2012г. между Държавен фонд „Земеделие” и Община Драгоман.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 Следваща > Край >>